Online community Profportaal Zorg: de kracht van het collectief

Madeleine
Communicatieprofessional

Deel

Profportaal Zorg is een coöperatie met een missie: professionals in de zorg versterken. Dat doet zij door L&D-professionals uit zorgorganisaties samen te brengen, en het faciliteren van kennis delen en cocreëren. Bij de coöperatie zijn ruim tachtig zorgorganisaties uit het hele land aangesloten. Hoe organiseer je de verbinding en het delen van kennis voor alle leden? Via het gelijknamige communityplatform Profportaal Zorg: de plek voor het ontmoeten en verbinden van bijna zeshonderd actieve L&D-collega’s. 

"De community is een levendig netwerk waar je naar behoefte uit kunt putten, het is halen en brengen."

In dit praktijkverhaal lees je over de ervaringen van innovatie- en productmanager Cathrien Simon Thomas (Profportaal Zorg), communitymanager Joeri van Doorn (Profportaal Zorg), regiomanager Bas Frederiks (Profportaal Zorg) en communitylid Marlies van den Munckhof (VieCuri Medisch Centrum). Ze vertellen over de kracht en waarde van het online platform, het activeren van communityleden en de keuze voor Winkwaves als samenwerkingspartner.

Meer weten?

Lees verder in de whitepaper.


Ook interessant

Begin de dag goed met CuraNet
sociaal intranet zorg
Air France-KLM: social collaboration software in de kern van het werk
community commercieel
Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.