Harmonics voor community's, netwerken en verenigingen

Een online community verbindt professionals met een gedeelde interesse, verantwoordelijkheid of nieuwsgierigheid. Hoe gebruiken andere community's, netwerken of verenigingen een online platform? En wat kun jij leren van hun ervaringen? Op deze pagina ontdek je praktijkverhalen van verschillende organisaties met een online community op basis van Winkwaves Harmonics. Laat je inspireren!

Winkwaves Harmonics voor community's

Interne kenniscommunity van Air France-KLM

I-share verbindt de circa 10.000 medewerkers van de commerciële divisie van Air France en KLM. Op deze interne community werken medewerkers uit alle bedrijfsonderdelen van de organisatie in alle delen van de wereld samen om informatie, kennis en expertise vind- en zichtbaar te maken. Niet alleen medewerkers, ook (externe) partners uit de keten en andere airlines vind je in subcommunities op i-share. 

Meer weten over de interne community van Air France-KLM? Download de whitepaper Social collaboration software in de kern van het werk bij Air France-KLM

Interne kenniscommunity van Air France-KLM

Innovatieve community van Rijks Innovatie Community

Medewerkers binnen het Rijk die zich met eenzelfde innovatie bezighouden, vinden en met elkaar verbinden. Hoe pak je dat aan? Via RIConline, dé digitale plek om als Rijk te verbinden en samen te werken aan innovatie en technologie. 

RIConline biedt enerzijds een plek voor informatie over innovatie en technologie. Anderzijds een plek om in gesprek te gaan: wat is de waarde van de ontwikkelingen voor innovatie bij het Rijk, hoe kan het Rijk de innovaties inzetten? Een plek dus voor een levendige discussie.

Innovatieve community van Rijks Innovatie Community

Community voor leden van Zorgverzekeraars Nederland

Zorgverzekeraars Nederland is de vereniging van de Nederlandse zorgverzekeraars. Om de kennisdeling en samenwerking tussen de leden te faciliteren is ZNnet ingericht. Het platform blijkt niet alleen waardevol voor de uitwisseling van kennis, ook voor de ontstane interactie tussen ZN-medewerkers en -leden.

Community voor leden van Zorgverzekeraars Nederland

In cocreatie verrijken met een online community

Vanuit de voorbeelden van andere online community's ontdek je de meerwaarde van een platform. Wil je een open of besloten community? Of juist een half-open/half-besloten, zodat je potentiële deelnemers kunt enthousiasmeren om lid te worden. De keuze is aan jou. Wij denken graag met je mee. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Eerst op zoek naar meer informatie? Neus eens rond in onze tips en kennis

Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.