Harmonics als sociaal intranet

Sociaal intranet op basis van Winkwaves Harmonics is de werkplek waarmee je dag goed begint. Waar je makkelijk toegang hebt tot alle belangrijke informatie, nieuws, collega's en systemen. 

Verbonden samen werken op afstand

Sociaal intranet op basis van Winkwaves Harmonics is de plek om verbonden samen te werken op afstand. Waar je uitgenodigd wordt om kennis te delen en te vertellen wat je aan het doen bent, waar je trots op bent, waar je tegenaan loopt, of welke goede ideeën je hebt. Om je werk beter te doen dan gisteren. 

Het is een podium voor het management om grotere thema’s en ontwikkelingen te bespreken. Het helpt om mensen te verbinden. Met elkaar, de organisatie en de strategie. 

Wij kunnen het je wel vertellen, maar onze klanten kunnen dat veel beter. We brengen je graag met ze in contact. Of bekijk de praktijkverhalen, download de whitepaper 'ROI, de Return on Intranet' of vraag direct een demo bij ons aan.

Snel een goede basis en gaandeweg doorgroeien met De Hartekamp Groep

De wens bestond al langer, de urgentie van COVID-19 om medewerkers beter te informeren en op afstand te verbinden, hakte de knoop door. De Hartekamp Groep vroeg ons: "We hebben nú een sociaal intranet nodig. Kunnen we snel schakelen om een goede basis neer te zetten, en gaandeweg doorgroeien?" Ja, dat kan! Binnen drie weken stond sociaal intranet Wel!is live.   

Verbonden op locatie én op afstand bij Ambulance IJsselland

Wat begon met de ambitie om drukke ambulancemedewerkers optimaal te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden, is uitgegroeid tot een waardevol en levendig platform waar iedereen meedenkt. Ambuplein, het sociale intranet van Ambulance IJsselland, heeft gezorgd voor meer onderlinge interactie, kennis delen en dialoog. 

Van visie naar verbinding bij Reinier de Graaf

"Het meest verbonden ziekenhuis van Nederland worden." Om die ambitie te realiseren, startte Reinier de Graaf Groep met Sociaal intranet ReinierNet. ReinierNet biedt een plek waar mensen kunnen kennis delen en samen werken. Het vervult een succesvolle mix van zenden, werkondersteuning en sociale verbondenheid.

Meer weten? Lees ook de whitepaper over Reinier de Graaf: Het geheim van een levendig sociaal intranet in de zorg.

Efficiënter samen werken bij Mobiel.nl

Smart, het sociaal intranet van Mobiel.nl, organiseert alle informatie en kennis die je nodig hebt om goed je werk te kunnen doen. En helpt de interne communicatie te stroomlijnen. Waar voorheen alles op de mail werd gezet - van teamleider naar afdeling naar betreffende medewerkers naar ... - wordt nu alle informatie centraal gedeeld op Smart. Zo biedt het sociale intranet essentiële ondersteuning voor het primaire proces en het dagelijks werk. 

Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.