Implementatie en begeleiding

Een sociaal platform: it's more than a tool, it's a mindset. Daarom besteden we veel aandacht aan de begeleiding van de implementatie, adoptie en doorgroei. 

Organisch en in fasen

Een sociaal platform moet organisch en in fasen groeien. Daar hoort een flexibele en meebewegende implementatie- en doorgroei-aanpak bij. Een aanpak die online dynamieken gericht op gang brengt en (blijvend) aanjaagt. Steeds kijkend naar waar je staat en wat de beste vervolgstap is op weg naar je ambitie. 

Snel aan de slag zonder technische rompslomp

Winkwaves Harmonics wordt aangeboden als abonnementsdienst. Daarom is de technische realisatie snel en eenvoudig, en bijna per direct geregeld. 

Er hoeft dus geen maatwerk of ontwikkelwerk plaats te vinden. Ook koppelingen en integraties met alle gangbare systemen bieden we aan als configureerbare modules.

Dit betekent dat jullie (technisch) laagdrempelig kunnen beginnen, en evolutionair het platform kunnen inrichten en laten doorgroeien. Met jullie doelen en ambities als kompas.

Participatiegedreven aanpak

We borgen kwaliteit en een tijdige, succesvolle livegang. Hoe? Door aan implementatie, coaching, adoptie en succes te werken volgens onze bewezen participatiegedreven aanpak. Gebaseerd op het promotie-onderzoek van een van de oprichters van Winkwaves. En in de afgelopen vijftien jaar in wisselwerking met de praktijk steeds verder verfijnd en doorontwikkeld.

We werken in deze aanpak aan adoptie en inbedding door het stimuleren van een breed gevoeld eigenaarschap door gangmakers te faciliteren en te stimuleren, en hun successen en ervaringen zichtbaar te maken.

Persoonlijk, kundig en stimulerend

Als je het onze klanten vraagt, zijn ze vooral blij met de begeleiding door onze consultants vanwege de persoonlijke aanpak en hun kundigheid. En misschien nog wel het meest omdat onze consultants je op basis van onze ervaring altijd stimuleren om net een stapje verder te gaan, net anders te kijken. Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Houvast met een goed plan van aanpak

Het voordeel van de participatiegedreven aanpak is dat je enerzijds houvast hebt met een helder proces en bewezen werkvormen. Anderzijds de flexibiliteit hebt om aan te sluiten op jouw situatie en wat jullie vooruit helpt.

Benieuwd hoe zo'n plan van aanpak eruit ziet? We sturen je graag een voorbeeld toe. 

Adoptie, inbedding en doorgroei

Wanneer de eerste versie live staat, begint het eigenlijk pas echt. Dan moet het platform de plaats gaan krijgen in het werkzame leven van de deelnemers. Daarom blijven onze consultants je ook helpen bij de verdere adoptie, inbedding en doorgroei. 

Winkwaves staat bekend om de waardevolle rol van CoCo, onze levendige community van klanten. Waar we zowel online als tijdens bijeenkomsten veel kennis en ervaring delen over allerlei aspecten van sociale platforms en communitymanagement. 

De grote diversiteit aan organisaties blijkt waardevol en een drijvende kracht voor inspiratie en vernieuwing.

Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.