Selectie en inkoop van een sociaal intranet

Rene
Oprichter en CEO

Deel

Je hebt je uitgebreid georiënteerd, flink rond gegoogled, whitepapers gedownload, je bent op congressen geweest, en je bent helemaal enthousiast geworden. Een nieuw sociaal intranet: dat is precies wat jullie nodig hebben! Je hebt gewerkt aan een heldere ambitie en intern draagvlak gecreëerd. Bijvoorbeeld met de Winkwaves Ambitieworkshop of Winkwaves Masterclass Sociaal Intranet. Ook heb je nu de interne business-sponsor enthousiast gekregen. Die ziet het ook zitten, én heeft budget beschikbaar. 

En dan ... Dan moet je dus op zoek naar een goede leverancier of samenwerkingspartner. Maar na een eerste inventarisatie is het lastig de verschillen te zien. Ze zien er allemaal modern en sociaal uit. Hebben allemaal prachtige referenties. Gebruiken dezelfde enthousiaste verhalen. En als je ze belt of spreekt, blijken overal heel aardige mensen te werken. Hoe kom je tot een goede keuze? Hoe vind je de partij die het beste bij jullie organisatie en jullie wensen past?

Succesvol inkopen: 8 tips

De kunst is om niet zelf de oplossing al te willen bedenken. Als je zelf een lijst opstelt met gewenste functionaliteiten, zul je merken dat alle leveranciers dit allemaal kunnen aanbieden. Dat wordt dus heel lastig vergelijken. Hoe krijg je de verschillen helder? Met welke partij kun je het meeste succes realiseren?

Meer weten?

Lees verder in de whitepaper.


Ook interessant

Begin de dag goed met CuraNet
sociaal intranet zorg
Air France-KLM: social collaboration software in de kern van het werk
community commercieel
Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.