Leer van de ervaringen van de Rijks Innovatie Community

Madeleine
Communicatieprofessional

Deel

De community die uitnodigt tot verbinden en samen innoveren

Innoveren doe je samen. Zo luidt het motto van de Rijks Innovatie Community, opgericht voor en door medewerkers van de Rijksoverheid. Het doel van de community is om kennisuitwisseling en samenwerking rond innovatie te stimuleren. Het aantal leden is groot en blijft groeien: iedereen die binnen het Rijk werkt, affiniteit heeft met innovatie en op enig moment bij de community wil aansluiten, kan lid worden. Hoe weet je dan wie zich met welke innovatie bezighoudt? En hoe kom je met die mensen in contact? Via RIConline, dé digitale plek om als Rijk te verbinden en samen te werken aan innovatie en technologie.

"Dankzij de online community weten ministeries, en mensen met een bepaald specialisme elkaar te vinden. Je ziet ook met welke innovatie anderen al bezig zijn."

In dit praktijkverhaal lees je over de ervaringen van Kathleen Torrance, programmamanager bij de Rijks Innovatie Community (RIC), en Yvette van Dijk, communicatieadviseur bij RIC. Ze vertellen over de kracht en waarde van het online platform, de organisatie van communitymanagement en de keuze voor Winkwaves als samenwerkingspartner.

Meer weten?

Lees verder in de whitepaper.


Ook interessant

Begin de dag goed met CuraNet
sociaal intranet zorg
Air France-KLM: social collaboration software in de kern van het werk
community commercieel
Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.