Evenement

Hét Nationaal Intranetsymposium

5 november 2024 | 9.00 - 16.15 uur | Nieuwegein

Madeleine
Communicatieprofessional

Deel

Op 2 november 2023 was het intranetsymposium live op locatie. Dit informele event draait niet alleen om de laatste ontwikkelingen op gebied van sociaal intranet. Ook andere online tools voor communicatie zoals Teams, en de digitale werkplek komen aan bod. Keuze uit maar liefst 24 presentaties en workshops over bijvoorbeeld het intranet van twee zorginstellingen, persona’s, de invloed van AI op interne communicatie, en het intranet van Randstad. Op 5 november 2024 is de volgende editie van dit event.

Voor wie

Professionals die betrokken zijn bij het intranet, de digital workplace of andere vormen van online verbinding. Het event richt zich op mensen die zich oriënteren op een nieuw platform én op professionals die op zoek zijn naar tips & tricks om het bestaande platform te verbeteren.

Sprekers en programma

Meer informatie volgt.

Aanmelden

Klik hier voor meer informatie over aanmelden.

Goed om te weten: je gegevens worden niet doorgespeeld aan sponsors of andere partijen. Deze organisaties gaan je dus niet ongevraagd mailen of bellen.


Ook interessant

Masterclass Sociaal intranet
sociaal intranet masterclass online
Masterclass Sociaal intranet
sociaal intranet masterclass live
Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.