Praktijkverhaal

Sociaal intranet voor Xtra

Marien
Consultant

Deel

Feest! De afgelopen maanden hebben medewerkers van Zorginstelling Xtra hard gewerkt aan het opzetten en implementeren van hun nieuwe sociale intranet op basis van social enterprise software Harmonics. Wij zijn Xtra is hét platform waarmee de professionals ondersteund worden om te werken aan een samenleving waarin iedereen meetelt en mee kan doen.

Sociaal intranet verbindt

Xtra vormt het bestuur van de zorg organisaties MOOI, VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappijen MEE en Xtra plus, en is ontstaan na een fusie. Het sociale intranet verbindt zodoende meerdere culturen en brengt de kennis uit alle geledingen bij elkaar. De komende tijd staat in het teken van meetellen en meedoen.

Extra Harmonics-platform

Interessant is dat werkmaatschappij Mee ZHN al werkt met haar eigen sociale intranet deelmee.net op basis van Winkwaves Harmonics. Er is bewust gekozen om voorlopig met twee platformen te werken, om zo de tijd te nemen om eerst de offline verbinding tussen de organisaties te versterken en de samenvoeging te zijner tijd als veranderinterventie in te zetten. Uiteindelijk is het de bedoeling dat ook de 'online fusie' gaat plaatsvinden en dat ze samen verder gaan met één online sociaal intranet.

Wij van Winkwaves wensen ze veel plezier en succes met de groei en adoptie!


Ook interessant

Online community Profportaal Zorg: de kracht van het collectief
community branchevereniging zorg
Grenzeloos elkaar vinden via sociaal intranet OIDOSplein
sociaal intranet zorg
Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.