Evenement

Masterclass Sociaal intranet

Madeleine
Communication professional

Deel

Wanneer: 20 juni 2024 | Hoe laat: 11.00 - 12.30 uur | Waar: Online

---

Ben jij je aan het oriƫnteren op een nieuw sociaal intranet? Wij helpen je in anderhalf uur op weg tijdens deze gratis, online masterclass.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en best practices ontdek je wat een sociaal intranet is en wat de waarde ervan is voor jouw organisatie. Ook kom je meer te weten hoe een intranet zich verhoudt tot bijvoorbeeld een digitale werkplek en Microsoft 365.

Na de masterclass heb jij de benodigde handvatten, inclusief het Winkwaves werkboek, om aan de slag te gaan met een blauwdruk voor jullie eigen sociale intranet. Tijdens een een-op-een vervolggesprek helpen we je verder om deze blauwdruk en een bijpassend plan van aanpak te verfijnen.

Meld je aan via onderstaand formulier en wij leggen jouw werkboek vast klaar. Wil je eerst meer weten? Neem contact op met Cihan. #goedgesprekgegarandeerd

---


Ook interessant

Masterclass Sociaal intranet
sociaal intranet masterclass live
Intranetsymposium Online
sociaal intranet digitale werkplek hybride werken
Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.