Praktijkverhaal

Een interactief intranet voor HMC

Madeleine
Communication professional

Deel

Voorjaar 2020: HMC, ziekenhuis met liefde en lef, zoekt naar manieren om medewerkers van de locaties Westeinde, Bronovo en Antoniushove te verbinden. De oplossing: een nieuw interactief intranet. De extra uitdaging uit onverwachte hoek: corona.

"Het platform heeft veel meer gebracht dan iedereen vooraf had verwacht. Men snakte naar positiviteit en het platform bracht energie met zich mee."

Begin 2020 had HMC een verouderd intranet dat aan de achterkant bestond uit de drie intranetten van voor de fusie. Technisch was dit niet langer verantwoord en het paste niet meer bij de wensen van het ziekenhuis. Wilde je iets plaatsen op dit platform, dan kon dat alleen via de communicatiemedewerkers. Tijd voor één interactief intranet waar alle medewerkers aan kunnen bijdragen en met elkaar kunnen verbinden.

In dit praktijkverhaal lees je over de ervaringen van Eveline van Dieten, manager interne en externe communicatie bij HMC, en projectleider Guido Pater. Ze vertellen over de implementatie van een interactief intranet tijdens corona en de kracht en waarde van het online platform.

Verder lezen?

Download de whitepaper:Ook interessant

Online community Profportaal Zorg: de kracht van het collectief
community branchevereniging zorg
Grenzeloos elkaar vinden via sociaal intranet OIDOSplein
sociaal intranet zorg
Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.