Whitepaper

Sociaal leren in de praktijk

Rene
Oprichter en CEO

Deel

Leerpraktijken van professionals veranderen door sociaal-technologische invloeden. In deze themareeks belichten we de huidige en toekomstige ontwikkelingen vanuit een praktijkgerichte blik en een wetenschappelijk perspectief.

Online leren en werken: van het nieuwe zenden naar lenig organiseren

Onze manier van werken, leren en communiceren is aan het veranderen. Een nieuw T-shirt kopen? Via WhatsApp stuur je een foto aan vriendinnen vanuit het pashokje. Een kamer boeken we via Airbnb. En een maaltijd van je buren bestel je via thuisafgehaald. Ook in het HRD-werk zie je het gebruik van technologie steeds vaker terug. Je bent op zoek naar dat ene artikel en stelt je vraag op Twitter. Een filmpje over feedback vind je in de LinkedIn groep 101filmfragmenten. Mededeelnemers aan het MD-programma kom je tegen in een besloten Facebookgroep. En ja, je hebt die opdracht gekregen, fantastisch! Je brengt gelijk je collega‚Äôs op de hoogte via een appje. Nu op naar de volgende meeting, op de derde verdieping. Volgens de activity tracker op je iPhone kun je nog wel een korte wandeling gebruiken... de trap dan maar!


Verder lezen?

Download de whitepaper!

Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.