Whitepaper

Een interactief intranet voor HMC

Madeleine
Communication professional

Deel

Voorjaar 2020: HMC, ziekenhuis met liefde en lef, zoekt naar manieren om medewerkers van de locaties Westeinde, Bronovo en Antoniushove te verbinden. De oplossing: een nieuw interactief intranet. De extra uitdaging uit onverwachte hoek: corona.

Nieuw interactief intranet op basis van Winkwaves Harmonics

Begin 2020 had HMC een verouderd intranet dat aan de achterkant bestond uit de drie intranetten van voor de fusie. Technisch was dit niet langer verantwoord en het paste niet meer bij de wensen van het ziekenhuis. Wilde je iets plaatsen op dit platform, dan kon dat alleen via de communicatiemedewerkers. Tijd voor één interactief intranet waar alle medewerkers aan kunnen bijdragen en met elkaar kunnen verbinden.

Er volgde een uitgebreid voortraject. Diverse leveranciers werden uitgenodigd voor een kennismaking en een demo. De uitkomst: Winkwaves Harmonics. Niet alleen vanwege de tool, waarbij kennis delen, versterken en verbinden centraal staat. Ook vanwege de flexibele manier van opzetten en uitrollen, en de begeleiding bij het implementatietraject.


Verder lezen?

Download de whitepaper!

Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.