Whitepaper

De communicatieprofessional als 'netwerk-coo'Deel

Wie communicatietechnologie beschouwt als een kanaal ziet over het hoofd dat technologie een onontkoombaar transformerende invloed heeft op de manier waarop we samenwerken en organiseren. Social enterprise software faciliteert de groei naar lenige en lerende organisaties. Met een onmisbare rol voor de nieuwe communicatieprofessional.

De filosoof Jacques Ellul stelt dat we niet langer alleen in een biologisch milieu leven, maar ook in een technologisch milieu. Wie om zich heen kijkt ziet hoe we ‘in’ onze smartphone en Google Glass beginnen te leven en dat de wereld uit de Disney-film Wall-E geen ondenkbaar scenario meer is. Technologie verandert de wereld. En dat gaat in een aantal opeenvolgende fasen van substitutie naar transformatie. Substitutie wil zeggen: we doen wat we altijd deden maar dan leuker, sneller of slimmer. Transformatie houdt in dat alles echt verandert en de wereld nooit meer hetzelfde is.


Verder lezen?

Download de whitepaper!

Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.