Evenement

Masterclass Sociaal intranet | 7 december 2023

Madeleine
Communication professional
06 november 2023 ·

Deel

Een nieuw sociaal intranet. Da's niet alleen handig om die overload aan informatie, kennis en ideeën te temmen en op het juiste moment onder de aandacht te krijgen. Het helpt ook om mensen te verbinden. Met elkaar, de organisatie en de strategie.

Vertel, wat ben je aan het doen, waar ben je trots op - gaaf! Of: oh, oeps, ik begrijp het, hoe kan ik je helpen? Elkaar versterken. Samen leren. Als organisatie beter meebewegen met alle veranderingen. Wij helpen je als samenwerkingspartner. Bij de tool én de mindset. In cocreatie met onze andere klanten.

Kom je kennismaken tijdens deze masterclass? De masterclass bestaat uit 3 onderdelen:

1. Winkwaves masterclass Sociaal intranet

Donderdag 7 december nemen wij je mee tijdens een masterclass. Wat is een sociaal intranet, en wat maakt dit waardevol voor jouw organisatie? Hoe versterken sociale informatie en statische informatie elkaar? Mensen werken op afstand en je wilt elkaar beter versterken. En je wilt mensen betrekken en draagvlak creëeren om het sociale intranet nu al 'van iedereen' te maken. Wat vraagt dat van de ’tool’ sociaal intranet? En wat vraagt dat van de mindset en het gedrag van medewerkers en leidinggevenden? En hoe pak je dat aan?

2. Zelf aan de slag met het Winkwaves Werkboek

Bewapend met deze kennis ga je zelf aan de slag met het vormen van een blauwdruk van je eigen sociale intranet. Je vormt een plan van aanpak om daar op korte en lange termijn jullie doelen mee te halen. Een hulpmiddel hierbij is het fysieke werkboek dat we beschikbaar zullen stellen.

3. Een-op-een (online) adviesgesprek

Tijdens een een-op-een (online) adviesgesprek helpen we je om de blauwdruk en het plan te bespreken en te verfijnen op basis van onze tips en ervaringen bij andere klanten. Op die manier kun je weloverwogen en met een goed verhaal je collega's deelgenoot maken van je ideeën en plannen voor een nieuw sociaal intranet.

Even concreet

Wanneer: 7 december 2023 | 11.00 - 12.30 uur
Waar:Online
Wat:Eerst meer weten? Bel gerust met Cihan: 070-7119119
Aanmelden: Meld je aan via onderstaand formulier.


Ook interessant

Masterclass: starten met een online community | 23 mei 2024
community masterclass online
Hét Nationaal Intranetsymposium 2023 Online: Jubileumeditie | 30 november 2023
Het Nationaal Intranetsymposium De Walvis sociaal intranet digitale werkplek Jubileum hybride werken online
Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.