Evenement

Masterclass: starten met een online community | 23 mei 2024

Madeleine
Communication professional
08 oktober 2023 ·

Deel

Je overweegt een online communityplatform te starten: een plek voor ontmoeting, inspiratie en cocreatie. Waar je in één opslag ziet waar anderen zich mee bezig houden en kunt aanhaken op kennis, ervaringen en best practices. Waar je tussen bijeenkomsten door contact kunt onderhouden en verbonden kunt blijven. Waar je ook draagvlaak kunt creëeren voor je eigen idee.

Maak verstopte kennis, ideeën en ervaringen binnen jouw community zichtbaar met een online platform op basis van Winkwaves Harmonics. Wij helpen je als samenwerkingspartner. Bij de tool én de mindset. In cocreatie met onze andere klanten.

Kom je kennismaken tijdens de masterclass? Deze bestaat uit 3 onderdelen:

1. Winkwaves Masterclass Online Community

Donderdag 23 mei nemen wij je mee tijdens een online masterclass. Wat is een communityplatform en wat maakt dit waardevol voor communityleden? Hoe combineer je sociale interactie met het organiseren van informatie en kennis? Mensen werken op afstand en je wilt onverwachte ontmoetingen en verbindingen stimuleren. Wat vraagt dat van een communityplatform? En wat vraagt dat van de mindset en het gedrag van communityleden? En hoe pak je dat aan?

2. Zelf aan de slag

Bewapend met deze kennis ga je zelf aan de slag met het vormen van een blauwdruk van je eigen communityplatform. Je vormt een plan van aanpak om daar op korte en lange termijn jullie doelen mee te halen.

3. Een-op-een (online) adviesgesprek

Tijdens een een-op-een (online) adviesgesprek helpen we je om de blauwdruk en het plan te bespreken en te verfijnen op basis van onze tips en ervaringen bij andere klanten. Op die manier kun je weloverwogen en met een goed verhaal communityleden deelgenoot maken van je ideeën en plannen voor een nieuw online platform.


Even concreet

Wanneer:23 mei 2024 | 11.00 - 12.30 uur
Waar:Online
Wat:Eerst meer weten? Bel gerust met Cihan: 070-7119119
Aanmelden:
Meld je aan via onderstaand formulier.


Ook interessant

Masterclass Sociaal intranet | 7 december 2023
sociaal intranet masterclass online
Hét Nationaal Intranetsymposium 2023 Online: Jubileumeditie | 30 november 2023
Het Nationaal Intranetsymposium De Walvis sociaal intranet digitale werkplek Jubileum hybride werken online
Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.