Verbonden samenwerken in een hybride werkomgeving: 9 tips

Rene
Oprichter en CEO

Deel

Hoe gaan we, met alle recente ervaringen van thuiswerken, naar de toekomst toe communiceren en samen werken? Dat is een vraag die velen bezighoudt. Veel mensen willen niet terug naar het oude normaal van werken. Zij worden blij van de gedachte van hybride samenwerken: werken zonder vaste uren en muren. Zoals kantoormedewerkers die een deel van de werkweek lekker vanuit een caravan werken. Of ouders die de ruimte nemen om overdag meer tijd aan de kinderen te besteden en hun werk daaromheen plooien. Dat vraagt een andere kijk op - verbonden - samenwerken.

In dit artikel schets ik, René Jansen, een toekomstbeeld van hybride werken. Gebaseerd op mijn rijke praktijkervaring als oprichter van Winkwaves en mijn promotieonderzoek bij de Universiteit van Amsterdam. Ik leg uit hoe we met elkaar verbonden blijven, communiceren en samen werken. Hoe verschillende tools zoals MS Teams, sociaal intranet en live bijeenkomsten elkaar versterken. En ik geef praktische tips hoe je middels principes als Working Out Loud effectiever én energieker samen kunt werken in een hybride werkende organisatie.

Meer weten?

Lees verder in de whitepaper.


Ook interessant

Begin de dag goed met CuraNet
sociaal intranet zorg
Air France-KLM: social collaboration software in de kern van het werk
community commercieel
Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.