Air France-KLM: social collaboration software in de kern van het werk

Rene
Oprichter en CEO

Deel

We zijn er trots op dat Air France en KLM in de markt vaak genoemd en geroemd worden voor onze inzet van Social Media voor communicatie en dienstverlening naar klanten. We hebben veel ervaring mogen opdoen hoe je met sociale media op een inspirerende én waardevolle manier mensen kunt verbinden.

Getriggerd door dit succes, waren veel mensen binnen met name de commerciële Air France en KLM divisie overtuigd van de waarde van een intern sociaal platform. Met als doel om de gezamenlijke kennisdeling en samenwerking beter, sneller, efficiënter en leuker te organiseren.

De wereldwijde commerciële marketing- en salesorganisatie, zo’n 10.000 medewerkers verdeeld over Air France en KLM, lanceerde daarom eind 2012 voor haar medewerkers het interne social collaboration platform ‘ishare’, gebaseerd op Winkwaves Harmonics.

Visie op Social business

Onze commerciële divisie is altijd op zoek naar manieren om sneller te kunnen schakelen en in te spelen op ontwikkelingen en kansen in de markt. De ambitie is om te groeien tot een echte 'social business':

“Een lenige en lerende organisatie, waar collega's wereldwijd met elkaar verbinden. Waar kennis tot leven komt en men elkaar versterkt en inspireert. Waarbij het dagelijks werk, leren, innoveren, organiseren en social business technologie verweven raken om dit mogelijk te maken. Met als doel om bij te dragen aan de commerciële doelstellingen van de divisie en Air France - KLM als geheel.“

Meer weten?

Lees verder in de whitepaper.


Ook interessant

Begin de dag goed met CuraNet
sociaal intranet zorg
Online community Profportaal Zorg: de kracht van het collectief
community branchevereniging zorg
Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.