3W Partner Plaza: de community voor partners van rijksmedewerkers

Madeleine
Communicatieprofessional

Deel

Als partner van een rijksmedewerker die woont en werkt in het buitenland verhuis je mee naar een onbekende plek. Een plek waar je niemand kent en waar je van zelfstandig opererend individu bent geworden tot 'partner van'. Om een uitzending makkelijker en leuker te maken voor de partners richtte 3W (Werken voor Nederland WereldWijd) van het Ministerie van Buitenlandse Zaken afgelopen jaar het communityplatform 3W Partner Plaza op.

Met het communityplatform wil 3W de doelgroep een eigen plek bieden. Een plek waar de organisatie partners kan informeren over de impact van het verhuizen naar en het verblijven in het buitenland. En - belangrijker nog - waar de partners gelijkgestemden kunnen ontmoeten en onderling ervaringen en adviezen kunnen uitwisselen.

"Het platform biedt een veilige plek voor partners. Er komt veel bij kijken om als partner mee te gaan op uitzending. We willen laten zien dat we weten dat ze er zijn, dat we blij en dankbaar zijn dat ze flexibel zijn en meegaan."

In dit praktijkverhaal lees je over de ervaringen van Hadewych Dautzenberg aan, aanjager en opdrachtgever van 3W Partner Plaza, en Sander Timmers, projectleider van 3W Partner Plaza en is ervaringsdeskundige als 'partner van'. Ze vertellen over de kracht en waarde van het online platform, communitymanagement en gedragsverandering, en de keuze voor Winkwaves als samenwerkingspartner.

Meer weten?

Lees verder in de whitepaper.


Ook interessant

Begin de dag goed met CuraNet
sociaal intranet zorg
Air France-KLM: social collaboration software in de kern van het werk
community commercieel
Neem contact op

Neem contact op

Wil je weten wat Winkwaves Harmonics voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Bijvoorbeeld voor een goed (online) gesprek of een demo.